Apple oferă angajaților bonusuri de până la 180.000 de dolari

104
Apple oferă angajaților bonusuri de până la 180.000 de dolari - appleangajati-1640787193.jpg

Articole de la același autor

Grupul american Apple a decis să acorde bonusuri semnificative unor ingineri, în încercarea de a păstra angajaţii şi a evita plecarea lor la companii concurente, precum Meta Platforms, care deține Facebook, Instagram şi WhatsApp, relatează Bloomberg.

Săptămâna trecută managerii de la Apple i-au informat pe unii ingineri care se ocupă de design, hardware şi software că vor primi bonusuri extraordinare sub formă de acţiuni, potrivit unor surse din apropierea acestui dosar, citate de Bloomberg. Aceste opţiuni cu acţiuni pot fi exercitate pe o perioadă de patru ani, ceea ce oferă un stimulent suplimentar pentru a rămâne în cadrul companiei.

Bonusurile, care au venit ca o surpriză pentru cei care le vor primi, variază între 50.000 şi până la 180.000 de dolari în unele cazuri. Majoritatea inginerilor vor primi bonusuri echivalente cu aproximativ 80.000, 100.000 şi 120.000 de dolari sub formă de acţiuni, au adăugat sursele care au dorit să îşi păstreze anonimatul.

Apple este implicat în prezent într-un adevărat război pentru angajaţii talentaţi cu alte companii din Silicon Valley şi din alte părţi iar Meta constituie o ameninţare deosebită. În ultimele luni, Meta a reuşit să recruteze aproximativ 100 de ingineri de la Apple însă nici producătorul telefoanelor Apple nu a stat degeaba şi a atras câţiva angajaţi de la Meta. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4809 secunde