Argentina folosește drone pentru a identifica evazioniștii

139
Argentina folosește drone pentru a identifica evazioniștii - quadcopterdrone98142500-1411727353.jpg

Articole recomandate

Evazioniștii din Argentina sunt urmăriți cu ajutorul avioanelor fără pilot, care au identificat până în prezent 200 de vile și 100 de piscine în zona din jurul orașului Buenos Aires care nu au fost declarate de proprietari, a anunțat agenția de administrare fiscală.


Avioanele fără pilot au survolat exclusivistul cartier din apropierea capitalei orașului și au realizat fotografii ale caselor luxoase înregistrate ca fiind goale, relatează cotidiaul în ediția electronică. Proprietarii au fost anunțați să își actualizeze documentele, altfel vor primi amenzi considerabile, scrie Daily Mail.

Evaziunea fiscală a fost estimată la 1,5 de milioane de euro. Fiecare avion fără pilot costă aproximativ 7.600 de euro, iar tehnologia este folosită în general de forțele de securitate din Argentina.

Dronele sunt avioane controlate de la distanță de piloți aflați la sol sau care efectuează o misiune programată anterior. Folosirea lor s-a extins rapid în Argentina, precum și în restul Americii de Sud. Ele au fost mobilizate în scopuri diverse, cum ar fi localizarea rutelor de trafic de droguri, monitorizarea suprafețelor cultivate de ferme și căutarea de situri arheologice, scrie mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4245 secunde