Armata SUA își cere scuze pentru o glumă de "prost gust" de Anul Nou

405
Armata SUA își cere scuze pentru o glumă de

Articole de la același autor

Comandamentul american al forțelor strategice s-a scuzat luni pentru o glumă de "prost gust", după ce a postat pe Twitter că "este gata" să lanseze ceva "mult mai mare" decât tradiționalul glob de cristal din Times Square, care marchează trecerea în noul an, relatează AFP, preluată de Agerpres.



Într-un mesaj postat pe Twitter, șters acum, dar preluat de media americane, Stratcom, care face parte din Pentagon, a publicat o înregistrare video în care un avion lansează două bombe, însoțită de un mesaj: "Tradiția din #TimesSquare pentru Anul Nou de a lansa marele glob... în caz de nevoie, suntem gata să lansăm ceva mult, mult mai mare", se menționa în postare.

Comandamentul strategic american, al cărui slogan este "Pacea este meseria noastră", a recurs apoi la o nouă postare pentru a-și cere scuze. "Precedentul nostru tweet pentru noul an este de prost gust și nu reflectă valorile noastre. Ne cerem scuze. Noi ne consacrăm securității Americii și a aliaților săi", a precizat Stratcom.

Citat de NBC News, un purtător de cuvânt al comandamentului american al forțelor strategice, care controlează în special arsenalul nuclear al SUA, a precizat că bombele prezentate în imaginile din înregistrarea postată pe Twitter nu erau nucleare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 29 Decembrie 2018
Stire din Actual : Regele Malaeziei a abdicat
Pagina a fost generata in 0.8782 secunde