Armata Ucrainei rezistă eroic

99
Armata Ucrainei rezistă eroic - armataucraineirezistaeroic-1646564763.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Apărării al Ucrainei a postat pe data de 6 martie 2022, la ora 6:49 următoarea informație privind situația de pe câmpul de luptă:


„A început a unsprezecea zi a rezistenței eroice a poporului ucrainean împotriva invaziei militare ruse. Forțele armate și unitățile Forțelor de Securitate și Apărare ale Ucrainei duc lupte aprige pentru a menține anumite granițe. Inamicul, suferind pierderi, face încercări constante de a evita contactul direct cu focul cu trupele noastre.


Forțele de Apărare desfășoară o operațiune de apărare în zonele operaționale de Sud, Est și Nord pentru a respinge atacul forțelor de ocupație, a produce pierderi maxime, a preveni invadarea acestora, a menține zonele statului și a crea condiții favorabile pentru înfrângerea și recâștigarea acestora, pentru a recâștiga controlul asupra teritoriilor pierdute, pentru a respinge loviturile mijloacelor de atac aerian al inamicului. (…) Inamicul încearcă să nu piardă potențialul ofensiv dar, în situația actuală, are pierderi mari în arme, echipamente și personal. Din cauza rezistenței întregului popor ucrainean, inamicul a fost demoralizat. Rezervele ocupanților ruși care vin să reînnoiască unități au o stare morală și psihologică extrem de scăzută, datorită conștientizării stării reale a lucrurilor.”



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.246 secunde