Artistul Al Di Meola, internat de urgență la București

190
Artistul Al Di Meola, internat de urgență la București - aldi-1696006786.jpg

Articole de la același autor

Chitaristul american Al Di Meola a venit în România pentru a susține un concert însă a ajuns la urgențe și a fost internat la Spitalul „Bagdasar-Arseni” din Capitală, cu probleme cardiace. Recent, el a făcut primele declarații de pe patul de spital bucureștean.
Al Di Meola a fost internat în spitalul bucureștean „Bagdasar-Arseni” din Capitală, cu probleme cardiace. La scurt timp de la internare, el a făcut declarații către fani. Artistul venise în România pentru a susține un concert la Arenele Romane.
Meola a transmis fanilor că primește cele mai bune îngrijiri medicale. Totodată, el a precizat că pentru o perioadă nu va mai susține concerte, pentru a se recupera. El va relua spectacolele începând cu 2024.
Meola își anunță recunoștința pentru mesajele de susținere primite de la fani, el a declarat că este hotărât să se recupereze complet.
„Dragi fani şi prieteni,
Am vrut să-mi exprim în câteva clipe recunoştinţa mea cea mai profundă pentru incredibila avalanşă de mesaje de afecţiune şi susţinere pe care le-am primit în ultimele 24 de ore. Din nefericire, mă confrunt cu o situaţie medicală care necesită o perioadă de pauză de la concerte şi turnee.
Vreau să vă asigur că primesc cele mai bune îngrijiri posibile şi că sunt pe deplin determinat să mă recuperez complet”, a transmis chitaristul.
Chitaristul a transmis și câteva cuvinte despre cum percepe muzica. El anunță că „muzica a fost întotdeauna o sursă de vindecare şi de putere” pentru el.
Artistul transmite și că este nerăbdător să se întoarcă pe scenă, pentru a putea împărtăși „muzica mea cu voi toţi. Energia şi conexiunea pe care le simt atunci când cânt sunt cu adevărat speciale şi am simţit întotdeauna că pot spune lucruri de-a lungul anilor prin muzica mea mai mult decât pot exprima cuvintele”.
„Plănuiesc să mă întorc în 2024 şi deja abia aştept să facem din nou muzică împreună. Sprijinul vostru constant înseamnă foarte mult pentru mine şi este o forţă determinantă în parcursul meu spre recuperare. Vă rog să rămâneţi cu noi pentru actualizări şi promit să vă ţin la curent cu progresele mele. Între timp, păstraţi muzica vie şi ne vedem cu toţii în curând.
Cu mulţumiri şi aprecieri din inimă, Al Di Meola.”, a transmis Al Di Meola fanilor, prin intermediul internetului.
Al Di Meola nu va mai susține niciun concert în acest an, toate concertele vor fi reprogramate. Reamintim că lui Al Di Meola i s-a făcut rău pe scenă către finalul concertului de miercuri, din Capitală.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5022 secunde