Artmark: Ceasuri exclusiviste, scoase la licitație

151
Artmark: Ceasuri exclusiviste, scoase la licitație - ceasuri-1645711231.jpg

Articole de la același autor

O colecţie de 120 de ceasuri exclusiviste, în ediţii limitate, modele rare, vintage sau contemporane, va fi scoasă la vânzare la licitaţia organizată online pe 1 martie de casa Artmark.


Potrivit Agerpres între loturile licitaţiei de Mărţişor se numără un ceas Vacheron Constantin Patrimony Traditionelle World Time, din aur roz şi cu o curea din piele de aligator. Ceasul prezintă pe cadranul central o zonă argintie cu numele oraşelor imprimate cu cerneală neagră şi roşie şi o hartă a lumii "Proiecţie Lambert" care se aliniază cu numele oraşelor şi indică nu doar fusurile orare complete, cât şi cele parţiale, redând în acest mod realitatea imediată pentru 37 de fusuri orare. Această hartă este imprimată în albastru şi alb pe aceeaşi placă cu numele oraşului şi se mută în tandem. Modelul realizat în 2011 are un preţ de pornire de 17.000 de euro şi este însoţit de paşaport Vacheron Constantin şi certificat de origine Bureau du Poincon de Geneve.


Un alt lot remarcabil este ceasul Audemars Piguet Royal Oak Offshore Chronograph Las Vegas Strip, realizat în 2010, în ediţie limitată de 400 exemplare. Ceasul are un preţ de pornire de 16.000 de euro şi este însoţit de cutia originală şi un pachet de cărţi de joc Audemars Piguet


Licitaţia propune şi ceasul Rolex "Pepsi" GMT Master II, continuator al modelului original, GMT-Master, lansat în 1955.Ceasul Rolex va fi pus în vânzare la preţul de pornire de 7.500 de euro.


În cadrul licitaţiei este prezentă şi o mică colecţie semnată de Augustin - artizanul român care a creat ceasuri pentru mari colecţionari ori celebrităţi - precum Papa Francisc, Van Damme sau Sylvester Stallone


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Mai 2012
Stire din Eveniment : Jaf de 150.000 de euro în Capitală
Pagina a fost generata in 0.6213 secunde