Asiana Airlines își încetează zborurile către Fukushima

58

Articole recomandate

Cea de-a doua mare companie sud-coreeană, Asiana Airlines, a anunțat, ieri, că își încetează zborurile charter către Fukushima, în Japonia, începând din octombrie, din cauza temerii privind radiațiile emise după accidentul nuclear din această zonă din martie 2011. 

Compania operează în prezent două legături pe lună cu Fukushima, în cadrul unui acord care expiră la sfârșitul lui septembrie. Acesta nu va fi reînnoit.

"Serviciul va înceta în octombrie și vom decide ulterior durata acestei opriri în funcție de condiții", a declarat, pentru AFP, o purtătoare de cuvânt a companiei. "Pasagerii sunt îngrijorați și vom urmări cu atenție toate informațiile privind nivelul poluării nucleare la Fukushima".

Compania de electricitate Tokyo Electric Power (TEPCO) a anunțat, marți, că 300 de tone de apă radioactivă s-au scurs dintr-un rezervor, iar aceasta s-a răspândit în bălțile și pe terenul centralei nucleare avariate. TEPCO încearcă să pompeze acest lichid pentru a evita o extindere a contaminării zonei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 26 Iulie 2013
Stire din Actual : Panică la Fukushima
Sâmbătă, 06 Aprilie 2013
Stire din Actual : Un nou incident  la Fukushima
Pagina a fost generata in 0.6074 secunde