Marea Britanie

Asistent de pe ambulanţă, filmat în timp ce fură bani din casa unei femei care abia murise

1736
Asistent de pe ambulanţă, filmat în timp ce fură bani din casa unei femei care abia murise - facebook168171194574670536111408-1681712088.jpg

Articole de la același autor

Un paramedic din Marea Britanie a fost surprins în timp ce fura 60 de lire sterline din casa unei bătrâne în vârstă de 94 de ani, la doar câteva momente după ce femeia se stinsese din viață, scrie gandul.ro

Bărbatul pe nume Mark Titley a fost apoi filmat în timp ce se uita în sus spre camera de supraveghere, iar după a pus banii la loc.

Cu toate acestea, fiul victimei a văzut ulterior înregistrarea și a declarat că gestul paramedicului i-a provocat „dezgust și greață”.

Bărbatul în vârstă de 58 de ani, a fost unul dintre cei patru paramedici chemați la domiciliul femeii din Shrewsbury pe 29 iunie anul trecut, în urma unor informații potrivit cărora aceasta se prăbușise în grădină.


Într-un comunicat, poliția a transmis că paramedicul a intrat apoi în proprietate în căutarea unui formular, dar a fost filmat în timp ce căuta într-o cutie de plastic plină de bani și ridica bancnotele pentru a le număra, înainte de a pune aproximativ 60 de lire sterline în buzunarul de la pantaloni.

Apoi, acesta s-a uitat în jur și a observat camera de supraveghere, a scos banii din buzunar și i-a pus la loc, în cutie. 


Inițial, Titley a negat acuzația, spunând poliției că intenționa să „securizeze” banii și să îi ducă la membrii familiei, potrivit TheMirror.

Cu toate acestea, el a recunoscut ulterior furtul și a primit o pedeapsă de 18 săptămâni de închisoare, cu suspendare.


foto: captura video


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8378 secunde