Atac armat într-o biserică! O persoană a fost ucisă și alte șase rănite

105
Atac armat într-o biserică! O persoană a fost ucisă și alte șase rănite - crimapolitiesua1024x777-1506280242.jpg

Articole recomandate

O persoană a fost ucisă și alte șase rănite într-un atac armat într-o biserică din Tennessee, citează ABC News autoritățile locale.

xxx


UPDATE - O femeie a fost împușcată și alți șase enoriași au fost răniți după ce un bărbat a deschis focul asupra celor aflați într-o biserică, au declarat autoritățile.


Femeia ucisă a fost împușcată în parcarea bisericii, potrivit poliției din Nashville.

Centrul Medical Vanderbilt a afirmat într-un comunicat că medicii de urgență și chirurgii se îngrijesc de două victime care sunt în stare critică și alte patru persoane care sunt în prezent în stare stabilă.

Incidentul armat s-a produs la ora locala 11.40 în biserica Burnette Chapel Church din Nashville în timp ce enoriașii participau la slujbă.

Nu se știe cu exactitate ce s-a întâmplat, dar presa locală scrie că victimele sunt adulți de peste 60 de ani, care sunt tratați pentru răni împușcate.

Presa din Tennessee scrie că una dintre victime este chiar atacatorul, dar nu se știe cât de grav a fost rănit și în ce fel.

Purtătorul de cuvânt al departamentului de pompieri din Nashville, Joseph Pleasant, spune că răniții au fost transportați la Centrul Medical Vanderbilt, scrie libertatea.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.8657 secunde