ATAC ARMAT LA NEW CASTLE. Un bărbat înarmat cu un cuțit a luat mai mulți ostatici

1120
ATAC ARMAT LA NEW CASTLE. Un bărbat înarmat cu un cuțit a luat mai mulți ostatici - newcastleknifeattack1-1497001781.jpg

Articole recomandate

"Un bărbat înarmat cu un cuțit" a luat ostatici "mai mulți angajați" ai unui centru pentru ocuparea forței de muncă din Newcastle, în nord-estul Angliei, a anunțat poliția, potrivit France Presse, citată de agerpres.


"La fața locului au ajuns negociatori", a precizat poliția din Northumbria într-un comunicat de presă, precizând că a fost chemată în jurul orei locale 08:00 (07:00 GMT).


Potrivit sursei citate, nu există deocamdată informații cu privire la eventuali răniți. Poliția a anunțat că mai mulți angajați au reușit să fugă.


În acest stadiu, luarea de ostatici de acest individ "cunoscut la centrul pentru ocuparea forței de muncă" este tratată drept 'un incident izolat', a mai precizat poliția.


"Căminele de studenți situate în apropierea centrului au fost evacuate", iar stația de metrou din apropiere de Byker a fost închisă "din motive de precauție", au adăugat autoritățile.


Această intervenție are loc într-un climat extrem de febril, la șase zile după un atentat soldat cu opt morți și aproximativ 50 de răniți în centrul Londrei și la o zi după alegerile legislative anticipate, în urma cărora conservatorii premierului Theresa May au pierdut majoritatea absolută în Parlament.


Marea Britanie a fost lovită de trei atentate în ultimele trei luni, iar în două dintre ele au fost folosite cuțite.


Săptămâna trecută, o camionetă a intrat în mulțimea de pietoni de pe London Bridge, iar apoi cei trei atacatori au coborât din mașină și au înjunghiat mai multe persoane.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2687 secunde