Atac armat la o școală din SUA. Două persoane au murit

97
Atac armat la o școală din SUA. Două persoane au murit - atacarmatscoalasua-1491916772.jpg

Articole recomandate

Un atac armat a avut loc la o școală primară din California, în orașul San Bernardino, anunță BBC. Cel puțin trei persoane au fost îm-pușcate, iar una dintre ele este profesor. Atacatorul a fost neutralizat de către forțele de ordine, anunță NBC.

Școala a fost în-chisă. Doi elevi au fost transportați la spital, anunță Poliția. La fața locului au sosit echipaje de urgență și pompieri.

"Credem că a fost vorba de o crimă-sinucidere. S-a întâmplat într-o clasă. Doi elevi au fost transportați la spital", a precizat șeful Poliției din San Bernardino, Jarrod Burguan.

De asemenea, acesta a anunțat pe contul său de Twitter că două persoane adulte au murit, un profesor și cel mai probabil atacatorul, și alte două sunt rănite.

Imagini TV din elicopter i-au arătat pe elevi părăsind clădirea școlii în șir indian, ținându-se de mână. Potrivit unor martori oculari, unii dintre copii plângeau.

Reamintim că, în decembrie 2015, un atac de amploare a avut loc în același oraș. Mai mulți suspecți au intrat într-un centru pentru persoane cu dizabilități și au început să tragă în oameni. Autoritățile anunțaseră 14 morți și 17 răniți, la acea vreme. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2215 secunde