Atac la Paris. O persoană a murit și două sunt în stare gravă, într-un atac terorist

1166
Atac la Paris. O persoană a murit și două sunt în stare gravă, într-un atac terorist - atacarmatparis1464527397-1535021111.jpg

Articole recomandate

O persoană a murit și două se află în stare gravă după ce au fost atacate cu cuțitul. Autoritățile spun că este vorba despre un act terorist, dar există și versiunea unei drame familiale.



Deși Statul Islamic a revendicat atentatul imediat după producerea acestuia și lichidarea suspectului, calificarea faptei lui ca fiind una teroristă este pusă la îndoială de autoritățile care au descoperit ulterior o altă pistă ce pare a fi aceea a unei tragedii de familie, deoarece cele două victime femei făceau parte din anturajul criminalului, au aflat sora și mama individului, informează 7sur7.be.

UPDATE: Încă o persoană a decedat în atacul cu cuțit lansat de un islamist. Cel mai probabil este vorba despre una dintre cele două victime pe care le-a rănit.

UPDATE: Atentatul a fost revendicat de Statul Islamic

Agresorul înarmat cu un cuțit a înjunghiat trei persoane, între care una a murit și două se află în stare gravă, au informat autoritățile pariziene.

Înainte de atac, criminalul a strigat, în limba arabă, "Allahu akbar (Dumnezeu este mare). Forțele antiteroriste l-au lichidat.

Atacul s-a produs pe strada Rue Camille-Claudel , ân jurul orei locale 10:00.

Poliția a confirmat că o operațiune polițienească este în curs de desfășurare, în Trappes, iar forțele de securitate au înconjurat zona.

Trappes este un oraș situat într-o zonă cosmopolită, la 30 de kilometri de Paris. O jumătate din populația acestui oraș în care trăiesc aproximativ 30.000 de locuitori sunt tineri sub 25 de ani.

Criminalul s-a ascuns într-o locuință când a venit poliția. Forțele de poliție l-au împușcat, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2936 secunde