Atac sângeros într-un oraș irlandez: un mort, doi răniți. Poliția suspectează un atac terorist

101
Atac sângeros într-un oraș irlandez: un mort, doi răniți. Poliția suspectează un atac terorist - louth329824300-1515019357.jpg

Articole recomandate

O serie de atacuri cu cuțitul care au avut loc miercuri într-un oraș irlandez s-au soldat cu moartea unui om și rănirea altor doi. Poliția suspectează un atac terorist.

Autoritățile irlandeze investighează dacă înjunghierea mortală a unui japonez, într-o serie de atacuri aparent neprovocate și comise la întâmplare miercuri în orașul Dundalk, reprezintă o acțiune teroristă, informează agenția Reuters, citată de Agerpres.

Poliția a arestat un egiptean în vârstă de 18 ani, suspectat de uciderea bărbatului japonez în vârstă de 24 de ani. Alți doi bărbați au fost răniți în atacuri comise în aceeași zi cu puțin timp înainte de ora 09:00 GMT în această localitate din nord-estul Irlandei.

'O pistă cercetată este cea a atacului terorist - se potrivește cel mai bine cu ceea ce investigăm', a declarat un responsabil al poliției, adăugând că în prezent sunt evaluate informațiile despre suspectul egiptean și motivul pentru care el se află în Irlanda.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 03 Ianuarie 2018
Stire din Actual : Eșuare pe Lacul Saint-Pierre
Miercuri, 03 Ianuarie 2018
Stire din Actual : Incendiu pe o navă off-shore
Miercuri, 03 Ianuarie 2018
Stire din Actual : O navă plină cu cereale a eșuat
Pagina a fost generata in 1.5141 secunde