Atacatorul care a rănit trei polițiști în fața Palatului Buckingham a fost inculpat pentru terorism

497
Atacatorul care a rănit trei polițiști în fața Palatului Buckingham  a fost inculpat pentru terorism - atacatorulcarearanit-1504264685.jpg

Articole recomandate

Poliția britanică a anunțat că l-a inculpat pentru terorism pe un bărbat de 26 de ani care a rănit ușor trei ofițeri de poliție în fața Palatului Buckingham, în data de 25 august, relatează Reuters și AFP.

Mohiussunnath Choudhury urmează să compară și în fața unui judecător. El a fost inculpat în baza legii privind combaterea terorismului adoptată de Parlamentul britanic în 2006.

Polițiștii susțin că, în momentul incidentului, Choudhury era înarmat cu o sabie de 1,20 metri și a strigat "Allah Akbar". El și-a îndreptat autovehiculul pe care îl conducea spre o mașină a poliției, oprindu-se în fața ei într-o zonă din apropierea Palatului Buckingam, reședința reginei Elisabeta a II-a. În ziua incidentului, regina Elisabeta a II-a se afla la reședința sa din Scoția, Castelul Balmoral.

Nivelul amenințării teroriste în Marea Britanie a rămas stabilit la "grav", după ce fusese ridicat la nivelul "critic" imediat după atentatul de la Manchester din luna mai, ceea ce indică riscul unui atac iminent.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4465 secunde