Atacatorul din Tel Aviv a fost omorât. Palestinianul a împuşcat doi oameni într-un bar

287
Atacatorul din Tel Aviv a fost omorât. Palestinianul a împuşcat doi oameni într-un bar - atacatortelaviv-1649442103.jpg

Articole de la același autor

Atacatorul din Tel Aviv, care joi seară a deschis focul pe una dintre cele mai aglomerate străzi din centrul orașului, a fost omorât vineri dimineață. Este vorba despre un palestinian de 28 de ani.

Doi oameni au murit și alți 12 au fost răniți în urma atacului armat de joi seară.

Serviciul de securitate internă israelian a anunţat vineri dimineaţă că atacatorul a fost eliminat după circa nouă ore de căutări intense în care au fost implicaţi sute de membri ai forţelor de securitate.

Bărbatul a deschis focul asupra clienţilor dintr-un bar de pe strada aglomerată Dizengoff, a spus poliţia. Presa locală a relatat că cele mai multe dintre victime sunt tineri de 27 şi 28 de ani.

„Teroristul care a comis atacul armat la Tel Aviv a fost localizat şi neutralizat”, au indicat vineri dimineaţă responsabili din domeniul securităţii, precizând că acesta este un palestinian din Cisiordania, care a fost ucis în apropiere de o moschee din cartierul Jaffa.

„După o noapte dificilă şi după ore prelungite de muncă din partea poliţiei israeliene, serviciului de securitate internă şi armatei, am reuşit în această dimineaţă să strângem laţul în jurul teroristului, care a fost ucis într-un schimb de focuri”, a declarat într-un comunicat comisarul şef al poliţiei israeliene, Yaacov Shabtai, precizând că niciun ofiţer nu a fost rănit în cursul eliminării teroristului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.402 secunde