ATENTAT ÎN TURCIA. MAI MULȚI MORȚI

190
1
ATENTAT ÎN TURCIA. MAI MULȚI MORȚI - explozieturcia449919001-1463603226.jpg

Articole recomandate

Cel puțin patru militari au fost uciși în urma unui atac comis, miercuri, de militanții Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK), în provincia Hakkari, informează site-ul cotidianului turc Hurriyet.

Atacul a avut loc în districtul Șemdinli din provincia Hakkari din sud-estul Turciei.

Potrivit anchetei inițiale, militanții au detonat un dispozitiv incendiar improvizat în momentul în care prin zonă treceau două vehicule militare blindate, rănind nouă persoane, dintre care patru grav.

"Militari răniți au fost imediat transportați la spital," se afirmă într-un comunicat emis de Statul-Major turc.

Potrivit informațiilor, unul dintre vehicule era rezistent la mine și transporta 13 militari.

O amplă operațiune împotriva kurzilor a fost declanșată la sfârșitul anului trecut în sud-estul țării de guvernul turc care a promis "epurarea totală" a rebelilor kurzi. Turcia consideră PKK grupare teroristă.

În Turcia, anul acesta au avut loc numeroase atentate, atribuite rețelei teroriste Stat Islamic și insurgenților kurzi.



Comentează știrea

costica
19 mai 2016
opinie

Oferta noua! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie imediat de oameni extrem de seriosi si care vor sa colaboreze cu noi urgent intr-o activitate part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri rapide de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:pacurarucostica1963@gmail com

Pagina a fost generata in 1.0575 secunde