Atentate Franța / Marea Britanie consolidează serviciile de securitate. Angajează 1.900 de spioni

92
Atentate Franța / Marea Britanie consolidează serviciile de securitate. Angajează 1.900 de spioni - davidcameron-1447661436.jpg

Articole recomandate

Marea Britanie va lua măsuri de siguranță în urma atacurilor de la Paris. Serviciile de securitate vor fi consolidate, vor fi recrutați 1.900 de ofițeri de informații suplimentari. Guvernul lui David Cameron se adaptează la perspectiva unei lupte împotriva terorismului, în urma doborârii unui avion rusesc în Egipt și a atentatelor de la Paris.

În prezent, agențiile de informații britanice au aproximativ 12.700 de angajați, repartizați între serviciul de securitate internă MI5, serviciul de informații externe MI6 și serviciul de monitorizare a comunicațiilor GCHQ, conform bloomberg.com.

În urma acestei decizii, premierul David Cameron ca dubla și cheltuielile cu securitatea aviatică.

David Cameron a făcut acet anunț în timpul summitului G20 din Antalya, o reuniune care se axează pe problemele economice.

Anunțul a fost făcut în timp ce Cameron participa la summitul G20 din Antalya, o reuniune care în mod tradițional se concentrează pe probleme economice, dar care acum a fost umbrită de atacurile teroriste.

"Securitatea economică merge mână în mână cu securitatea națională. Aceasta este o luptă de generații care necesită mai mult personal pentru a-i combate pe cei care vor să ne distrugă pe noi și valorile noastre", a declarat Cameron.

David Cameron și președintele rus Vladimir Putin vor avea luni o întrevedere bilateralăpentru prima dată de când președintele rus a declanșat o campanie de raiduri aeriene în Siria, în sprijinul președintelui Bashar al-Assad, despre care premierul britanic spune că trebuie să plece de la putere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 16 Noiembrie 2015
Stire din Actual : Atentat major dejucat la Istanbul!
Pagina a fost generata in 0.4716 secunde