Video ATENȚIE, IMAGINI GREU DE PRIVIT! O mamă și-a ucis copilul, pe care l-a scăpat 3 etaje, în timp ce își făcea un selfie în mall

2613
ATENȚIE, IMAGINI GREU DE PRIVIT! O mamă și-a ucis copilul, pe care l-a scăpat 3 etaje, în timp ce își făcea un selfie în mall - a-1526472787.jpg

Articole recomandate

O fetiță de numai 10 luni a murit, după ce mama ei a scăpat-o de pe treptele unei scări rulante, în timp ce încerca să-și facă un selfie. Copilul a alunecat din brațele femeii și, după ce s-a lovit de balustradă, a căzut trei etaje, în gol.


Scenele înfiorătoare au fost surprinse într-un mall din Ganganar, India, informează Daily Mail. Femeia se întorcea de la doctor, împreună cu soțul ei și cu fetița lor.

Momentul cumplit a fost surprins de camera de supraveghere amplasată în centrul comercial. Pe imagini, se poate observa cum bărbatul solicită un selfie, iar femeia se pregătește să facă poza. La un moment dat, femeia își scapă fiica, iar aceasta cade în gol.

Mai mulți oameni aflați la mall s-au panicat și au încercat să o ajute pe micuță, care a murit pe loc, la impact cu solul.

Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3621 secunde