Au piratat sisteme informatice guvernamentale, dar Casa Alb─â ├«i ╚Ťine la secret

336
1
Au piratat sisteme informatice guvernamentale, dar Casa Alb─â ├«i ╚Ťine la secret - 1096355069-1428569303.jpg
Casa Alb─â a precizat c─â nu este ├«n interesul SUA s─â fac─â public─â identitatea celor ce au piratat sisteme informatice guvernamentale ├«n octombrie anul trecut, care, potrivit CNN, ar fi cet─â╚Ťeni ru╚Öi, informeaz─â joi AFP. 'Anchetatorii noștri au ajuns la concluzia că nu este în interesul nostru să facă publică entitatea care ar putea fi responsabilă', a declarat Josh Earnest, purtătorul de cuvânt al Casei Albe.

├Äntrebat despre motivele pentru care Administra╚Ťia american─â ar refuza s─â-i acuze public pe autorii acestui atac informatic, ├«n condi╚Ťiile ├«n care Washingtonul a acuzat oficial Coreea de Nord c─â ar fi piratat Sony anul trecut, Earnest a declarat c─â '├«n acel caz, FBI a stabilit c─â am putea fi mai eficien╚Ťi ├«n a le cere socoteal─â nord-coreenilor pentru vandalismul cibernetic comis ├«mpotriva companiei Sony dac─â ├«i vom numi (pe autori)'.


Comentează știrea

rodica
12 aprilie 2015
oferta de lucru pentru voi se afla aici!

Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: rodica98827@yahoo.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2975 secunde