Australia / Fragmentele de fuselaj descoperite în apropierea insulei Reunion nu aparțin cursei MH370

129
1
Australia / Fragmentele de fuselaj descoperite în apropierea insulei Reunion nu aparțin cursei MH370 - mh370-1439035895.jpg

Articole recomandate

Răsturnare de situație în cazul fragmentelor de fuselaj descoperite în apropierea insulei franceze Reunion. La doar două zile după ce premierul Malaesiei a confirmat că segmentele aeronavei Boeing aparțin cursei MH370, dispărută în urmă cu aproape 17 luni cu 239 de persoane la bord, guvernul australian a anunțat că piesele recuperate nu par să provină de la avionul dispărut.

"Numeroase piese au fost transmise poliției din Réunion. Pentru moment, niciuna dintre aceste piese nu pare să provină de la avion", a declarat un purtător de cuvânt al vicepremierului australian Warren Truss, potrivit B1.ro.

Anunțul a fost făcut la numai două zile după ce premierul Malaysiei afirmase că un fragment de fuselaj găsit pe Insula Reunion este al avionului Boeing 777 dispărut din martie 2014.

"Cu adâncă tristețe trebuie să anunț că o echipă internațională de experți a confirmat că fragmentul de fuselaj găsit pe Insula Reunion aparține cursei aeriene MH370", anunțase premierul malaezian Najib Razak.

Franța a început căutări extinse în largul Insulei Reunion pentru "a detecta posibila prezență a unor noi resturi" din zboul MH370. La cererea președintelui Francois Hollande, mijloacele maritime și aeriene au fost suplimentate cu o aeronavă, mai multe eclioptere și câteva nave.

"Obiectele pe care le căutăm le vom găsi. Am pus la dispoziție mijloacele necesare pentru acest lucru și asta e bine. Cu cât vom găsi mai multe obiecte, cu atât vom restrânge zona de căutare", a declarat consultantul pe probleme aeronautice, Gerard Feldzer.

Cursa MH370 a dispărut de pe radare, dintr-un motiv necunoscut, la 8 martie 2014, cu 239 de oameni la bord. 

Comentează știrea

adi
9 august 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0169 secunde