Australienii au votat în favoarea căsătoriei între persoane de același sex

133
1
Australienii au votat în favoarea  căsătoriei între persoane de același sex - australieniiauvotat-1510752126.jpg

Articole recomandate

Australienii au votat în favoarea căsătoriei între persoane de același sex, conform rezultatului oficial al unei consultări prin corespondență care ar urma să conducă spre o dezbatere politică asupra eventualei legalizări, transmite AFP.

Aproximativ 62% din cele 12,7 milioane de persoane care au participat la acest vot prin poștă - o procedură foarte rar utilizată ce le permite alegătorilor să-și exprime opinia pe bază de voluntariat - s-au pronunțat pentru uniunile între persoane de același sex, a indicat, ieri, Biroul australian de Statistică. 

Majoritatea australienilor (61,6%) susțin ideea ca țara lor să devină cea de-a 26-a națiune care legalizează căsătoria între persoane de același sex, scrie și Reuters, care arată că peste trei sferturi din alegători au luat parte la consultarea neobligatorie. Un total de 38,4% se declară împotrivă. 

Comentează știrea

Cum
7 decembrie 2017
Către care !

Sodoma, Gomora, Malahia... și marea Moartă, să fie un semn de maaare întrebare, pentru cei, care fac desfrânare și preadesfrânare, adică păcatul : Malahiei, sodomiei, gomoriei...... !?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4145 secunde