Austria introduce controale medicale punctuale la frontiera cu Italia

168
Austria introduce controale medicale punctuale la frontiera cu Italia - austria-1583702283.jpg

Articole recomandate

Austria introduce, începând de astăzi, la frontiera sa cu Italia, controale medicale punctuale pentru a evita propagarea pe teritoriul său a coronavirusului, a anunțat cancelarul austriac Sebastian Kurz, informează EFE. 


În principiu, măsura va fi în vigoare timp de două săptămâni și se impune ca răspuns la epidemia de coronavirus din Italia, țara cea mai afectată din Europa și unde au murit deja aproape 200 de oameni. 


Austria a interzis totodată zborurile directe către Coreea de Sud, Iran și orașele italiene Milano și Bologna, a mai declarat Kurz. 
Săptămânile trecute, companiile care operează în Austria și-au suspendat zborurile directe către zonele cele mai afectate din China, țara cea mai lovită de Covid-19, cu peste 3.000 de morți și 80.000 de persoane infectate. 


În plus, în cazul în care cetățeni chinezi, sud-coreeni sau iranieni vor să intre în Austria, ei vor trebui să prezinte un certificat medical nu mai vechi de patru zile prin care să dovedească faptul că nu au virusul. Și această măsură va fi în vigoare timp de două săptămâni. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5436 secunde