Autoarea atacului de la Youtube era o vloggeriță vegană. ACUZA GRAV PLATFORMA!

257
Autoarea atacului de la Youtube era o vloggeriță vegană. ACUZA GRAV PLATFORMA! - nasimnajafiaghdamyoutube98734700-1522837813.jpg

Articole recomandate

Femeia identificată de polițiștii americani ca fiind persoana care a împușcat trei oameni la sediul companiei YouTube din California era o vloggeriță vegană și acuzase YouTube de discriminare, relatează miercuri agenția Reuters.


Potrivit poliției, autoarea atacului de marți din Silicon Valley se numea Nasim Najafi Aghdam, era din San Diego și avea 39 de ani.

Un bărbat de 36 de ani se află în stare critică și alte două femei de 32 și 27 de ani au fost rănite în atacul survenit marți la orele prânzului la cantina clădirii de birouri din San Bruno, unde lucrează aproape 2000 de angajați ai YouTube. Ulterior, femeia s-a sinucis. Conform poliției din San Bruno, nu există deocamdată dovezi că atacatoarea le-ar fi cunoscut pe victime.

Poliția nu a dezvăluit prea multe detalii despre Nasim Najafi Aghdam, dar potrivit media americane aceasta avea mai multe canale și un site pe care posta clipuri cu diverse subiecte, inclusiv despre situații de cruzime împotriva animalelor. Canalele au fost șterse după incidentul de marți, menționează BBC.

Pe site-ul pe care îl întreținea - NasimeSabz.com, "Briză verde" în persană - Aghdam avea postări despre cultura persană și veganism, dar și articole critice la adresa platformei YouTube, pe care o acuza că i-a "filtrat canalele pentru a nu mai avea vizualizări".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8394 secunde