Autoritățile din Sumî găsesc tot mai multe cadavre ale civililor omorâți de ruși

90
Autoritățile din Sumî găsesc tot mai multe cadavre ale civililor omorâți de ruși - cadavresumi-1649946289.jpg

Articole de la același autor

Tot mai multe cadavre ale civililor torturați și uciși de ruși sunt descoperite de autoritățile din Sumî. Oamenii găsiți au mâinile legate la spate și sunt împușcați în cap, scrie CNN.

Autoritățile din Sumî au declarat că numărul cadavrelor descoperite după retragerea forțelor ruse este tot mai mare de la o zi la alta.

Șeful administrației militare regionale Sumî a declarat că sunt peste 100 de morți găsiți și că este vorba despre civili care nu erau înarmați.

„Mulți oameni au fost găsiți morți cu mâinile legate la spate, având semne că au fost torturați și apoi împușcați în cap”, a spus Dmitro Zhyvytskyi.

Potrivit acestuia, încă sunt oameni ținuți captivi și au loc zilnic negocieri pentru ca ei să fie eliberați la schimb cu alți prizonieri. Sunt încă foarte mulți oameni despre care nu se mai știe nimic, a spus șeful administrației militare regionale Sumî.

Sumî a suferit pagube imense încă din primele zile ale invaziei ruse, zona fiind ținta atacurilor constante ale rușilor. Săptămâna aceasta, guvernul ucrainean a alocat aproximativ opt milioane de dolari regiunii Sumî, banii fiind necesari pentru a repara drumurile, infrastructura și locuințele distruse în bombardamente.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0273 secunde