Autoritățile sunt în căutarea a 25 de deținuți evadați din închisoare

196
Autoritățile sunt în căutarea a 25 de deținuți evadați din închisoare - inchisoare184521500-1532352742.jpg

Articole recomandate

Autoritățile indoneziene sunt în căutarea a 25 de deținuți care au evadat dintr-o închisoare din provincia Papua (est), dupȘase din cei 31 de deținuți care au evadat din închisoarea Doyo duminică au fost arestați, dar 25 sunt încă liberi, potrivit sursei.

Directorul poliției din Jayapura, capitala provinciei, a declarat că ''au fost desfășurați polițiști pentru căutarea evadaților, pentru securizarea frontierelor, a portului și a aeroportului, și pentru a permite instaurarea unor măsuri de securitate speciale în închisoare''.

Evadările din închisoare nu sunt ceva rar în arhipelagul din Asia de Sud-Est. În mai 2017, peste 200 de deținuți au dispărut după o evadare în masă dintr-o închisoare suprapopulată din insula Sumatra. O lună mai târziu, patru deținuți străini încarcerați în Bali au săpat un tunel pentru a scăpa dintr-o închisoare din insula turistică. Poliția a arestat trei dintre ei după câteva zile în insula vecină Timorul Oriental, dar cel de-al patrulea, un australian, nu a fost prins nici până acum.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.608 secunde