Autoritățile turce au arestat 25 de suspecți în legătură cu atacul de vineri din Antalya

118
Autoritățile turce au arestat 25 de suspecți în legătură cu atacul de vineri din Antalya - politia-1476544389.jpg

Articole recomandate

Autoritățile turce au anunțat reținerea a 25 de persoane suspectate de legături cu gruparea militantă Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK) care este considerată responsabilă pentru atacul de vineri ce vizat stațiunea turistică Antalya, relatează agenția publică de știri Anadolu.


Reținerile au fost făcute în urma unor operațiuni ale poliției care s-au desfășurat simultan în șase provincii turce, inclusiv Diyarbakir, Istanbul și Ankara.

Suspecții, despre care se crede că sunt membri PKK, au fost reținuți sub suspiciunea că ar fi fost implicați în activități în cooperare cu o organizație teroristă.

Două rachete au căzut, vineri, în apropierea stațiunii estivale turce Antalya, fără a răni pe nimeni, afirmă surse citate de postul CNN Turk.

Partidul Muncitorilor din Kurdistan, care este considerat drept grup terorist de către Turcia, SUA și UE, a reluat operațiunile armate împotriva forțelor de securitate în luna iulie 2015. De atunci, peste 700 de membri ai forțelor de securitate turce au murit în lupte, iar în jur de 8.000 de militanți PKK au fost capturați sau eliminați.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9365 secunde