AUTORITĂŢILE VECINE SUNT ÎN ALERTĂ! O rachetă rusească a căzut pe teritoriul Republicii Moldova!

734
AUTORITĂŢILE VECINE SUNT ÎN ALERTĂ! O rachetă rusească a căzut pe teritoriul Republicii Moldova! - republicamoldovadenuntaincalcare-1667208275.jpg
Autorităţile anunță că o rachetă rusească, doborâtă de sistemul ucrainean antiaerian, a căzut luni dimineață, pe teritoriul satului Naslavcea, raionul Ocnița, localitate aflată la frontiera de nord cu Ucraina. Nu sunt victime. Geamurile mai multor locuințe au fost sparte, scrie moldova.europalibera.ro


Primăria din Naslavcea a convocat ședința comisiei teritoriale pentru situații excepționale pentru a „evalua situația și a stabili toate circumstanțele”.

Secretarul consiliului raional Ocnița, Alexei Galușca, a confirmat pentru Europa Liberă că mai multe clădiri din Naslavcea au fost afectate, fără a fi înregistrate victime.


Poliția de Frontieră a anunțat întreruperea programului de lucru a mai multor puncte de trece a frontierei din nordul țării (Otaci, Larga, Unguri și Lipcani-Podvirevka), din motive de securitate, „în contextul riscurilor de atac aerian asupra Ucrainei”.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4858 secunde