Autorul atacului din Canada, un tânăr cu vederi extremiste, suporter al lui Trump

126
Autorul atacului din Canada, un tânăr cu vederi extremiste, suporter al lui Trump - alexandrebissonnette15167611600-1485848313.jpg

Articole recomandate

Studentul Alexandre Bissonnette este singurul suspect în urma atacului cu armă comis duminică seară la un centru cultural islamic din Quebec (sud-estul Canadei) și soldat cu șase morți și opt răniți. 


Autoritățile canadiene l-au pus sub inculpare luni noaptea pe studentul franco-canadian Alexandre Bissonnette pentru uciderea a șase credincioși musulmani în urma atacului armat care a vizat moschea din Quebec, transmite BBC, citat de News.ro.

Inițial, autoritățile au arestat un bărbat de origine marocană, identificat drept Mohamed Khadir. Însă, acesta este considerat în acest moment martor în investigația atacului armat din Quebec.

Potrivit presei locale, suspectul studia științe politice și antropologie la Universitatea Laval, a cărui campus este situat la circa trei kilometri de Centru pentru Cultură Islamică din Quebec.

Alexandre Bissonnette s-a arătat pe Facebook un fan al președintelui Donald Trump și a liderului Frontului Național, Marine Le Pen.

De asemenea, suspectul era cunoscut pentru pozițiile sale de extremă-dreapta. Era un critic al imigrației, dar și al feminismului, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1334 secunde