Autorul atacului din Florida, un veteran al Armatei SUA. Atacul nu este considerat un act terorist

202
1
Autorul atacului din Florida, un veteran al Armatei SUA. Atacul nu este considerat un act terorist - esteban29587800-1483777650.jpg

Articole recomandate

Autoritățile americane au anunțat vineri noaptea că tânărul hispanic Esteban Santiago este atacatorul înarmat care a ucis cinci persoane și a rănit alte opt în aeroportul Lauderdale-Hollywood, notează News.ro.


Potrivit Miami Herald, Santiago este un Veteran al Armatei americane și a luptat în Irak.

Odată ce a aterizat, atacatorul și-a ridicat bagajul de cală din al doilea terminal al aeroportului, iar apoi s-a retras în baie pentru a scoate arma ascunsă între haine. Apoi, Santiago s-a îndreptat spre ceilalți pasageri, care așteptau în continuare sosirea bagajelor, și a deschis focul la întâmplare. Se pare că tânărul hispanic nu a evitat să își declare arma din bagaj atunci când a decolat de pe aeroportul din Alaska.

Esteban Santiago are 26 de ani și este originar din New Jersey, dar a locuit de-a lungul vieții sale în Alaska, precum și în localitatea Naples din Florida.

Surse din rândul autorităților federale au transmis că atacul armat nu este considerat un act de terorism, iar rudele tânărului hispanic susțin că acesta avea probleme psihice.



Comentează știrea

costica
8 ianuarie 2017
Cel mai important moment este acum!

Castigi bani cu un subiect unic de film! Un film senzational si bani multi pentru tine! Povestea senzationala pentru Hollywood! Cel mai bun program de castigat bani! Suntem o echipa gata sa te ajute! Castigi bani cu cel mai bun subiect de film! Solicita acum detalii la adresa de email pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9273 secunde