Autorul exploziilor în serie din Texas a lăsat o "confesiune" video înainte să se detoneze

146
Autorul exploziilor în serie din Texas a lăsat o

Articole recomandate

Presupusul autor al atacurilor în serie cu colete-capcană din Austin, Texas, a înregistrat un videoclip înainte să se detoneze, conform informațiilor furnizate de poliție, scrie The Guardian, citat de News.ro.


Brian Manley, șeful interimar al Poliției din Austin, a spus într-o conferință de presă că înainte să moară într-o explozie în propria mașină, în timp ce era urmărit de un echipaj SWAT, Mark Conditt a înregistrat un videoclip de 25 de minute, care a fost găsit în telefonul său și în care suspectul descrie în detaliu diferențele dintre dispozitivele explozive.


"Aș numi acest videoclip o confesiune", a afirmat Manley. În ceea ce privește motivul, el a spus că "niciodată nu va putea fi găsită o rațiune în spatele acestor acte". "Nu menționează nimic legat de terorism sau ură. În schimb, este revolta unui tânăr cu probleme care vorbește despre dificultățile din viața sa personală care l-au adus în acest punct", a afirmat șeful interimar al Poliției din Austin.

Manley a precizat că Poliția nu va publica videoclipul despre care se crede că a fost înregistrat joi, între orele 21:00 și 23:00, cu câteva ore înainte de moartea suspectului. El a adăugat că videoclipul sugera că suspectul plănuia și alte atacuri, dar nu a oferit detalii.

Poliția crede că în decurs de 19 zile Conditt a fost responsabil pentru cinci explozii care au ucis două persoane și au rănit alte cinci. Un alt dispozitiv, găsit într-un pachet la o unitate poștală în apropierea aeroportului internațional din Austin, nu a fost detonat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4204 secunde