Avertisment lansat de Uniunea Europeană. Cetățenii americani ar putea avea nevoie de vize

274
1
Avertisment lansat de Uniunea Europeană. Cetățenii americani ar putea avea nevoie de vize - cetateni-1450273062.jpg

Articole recomandate

Avertisment lansat de Uniunea Europeană către Statele Unite. Cetățenii americani ar putea avea nevoie de vize pentru a pătrunde pe teritoriul Uniunii Europene, dacă Statele Unite avansează cu planul de a înăspri regulile pentru cetățenii din statele UE care fac parte din Programul Visa Waiver (Programul de Scutire de Vize), relatează EUObserver.

Anunțul a fost lansat în Statele Unite, după ce Camera Reprezentanților a adoptat, marțea trecută, o măsură ce ar spori controlul asupra călătorilor ce provin din țările care fac parte din Programul Visa Waiver, în încercarea de a împiedica teroriștii să pătrundă pe teritoriul american.

Pachetul legislativ american ar putea atrage după sine măsuri legale reciproce, a declarat diplomatul UE în Statele Unite, David O'Sullivan. Acesta a mai spus că asemenea măsuri ar afecta cel mai probabil călătoriile legale ale oamenilor de afaceri, jurnaliștilor, lucrătorilor din domeniul medical și umanitar.

Comentează știrea

Simona
16 decembrie 2015
Afacere pentru iubitorii de carti

Afacere pentru iubitorii de carti! Aceasta este afacerea cea mai potrivita pentru oamenii inteligenti si care au acasa o biblioteca! Castigi bani imbogatindu-ti biblioteca! Ce poate fi mai simplu si mai interesant? Aceasta este o oferta cu adevarat unica si revolutionara! Cautam oameni foarte seriosi!Cere acum mai multe detalii, la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3454 secunde