Avertizare de călătorie pentru Danemarca. Se prelungește perioada de efectuare a controalelor la frontieră

152
Avertizare de călătorie pentru Danemarca. Se prelungește perioada de efectuare a controalelor la frontieră - danemarca-1636562758.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Afacerilor Externe a emis o averizare de călătorie pentru Danemarca. Perioada de efectuare a controalelor la frontiera danezo-germană se prelungește.


Instituția a informat cetățenii români care tranzitează sau intenționează să se deplaseze în Regatul Danemarcei că autoritățile daneze au anunțat prelungirea perioadei de efectuare a controalelor la frontierele de stat. Acestea se vor realiza până la data de 11 mai 2022.

Potrivit Antena3.ro,  ministerul sfătuiește românii care călătoresc spre și dinspre Regatul Danemarce să dețină asupra lor, pe toată durata deplasării, un document de identitate valabil (pașaport sau carte de identitate națională).

„Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Copenhaga: +4539407177, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență,” a transmis MAE.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5683 secunde