Avicii a fost înmormântat vineri în cadrul unei ceremonii private, la mai mult de o lună de la moartea sa

879
Avicii a fost înmormântat vineri în cadrul unei ceremonii private, la mai mult de o lună de la moartea sa - avicii-1528798430.jpg

Articole recomandate

Artistul suedez Avicii, considerat unul dintre cei mai buni DJ din lume, a fost înmormântat vineri în cadrul unei ceremonii private, a declarat marți agenta sa pentru AFP.


"Tim Bergling (pe numele său real) a fost îngropat vineri la cimitirul Skogskyrkogarden din Stockholm", a precizat Ebba Lindqvist, adăugând că la înmormântare au fost prezenți doar cei mai apropiați prieteni și familia.


Vedetă a muzicii electro, Tim Bergling a fost descoperit decedat la 20 aprilie în Muscat, capitala sultanatului Oman, unde se afla de câteva zile în vacanță alături de prieteni.


La câteva zile după moartea DJ-ului, familia sa a publicat o scrisoare deschisă în care se preciza că tânărul "nu a mai putut face față" și "își doarea pacea".


"Dragul nostru Tim a fost un căutător, un suflet artistic fragil, care căuta răspunsuri la întrebări existențiale. Un perfecționist care a călătorit și a muncit din greu, într-un ritm care a dus la un stres extrem. Când a renunțat la turneu, și-a dorit să găsească un echilibru în viață. Să fie fericit și să facă ceea ce iubește cel mai mult - muzică. S-a luptat cu gânduri despre viață, fericire. N-a mai rezistat. A vrut să găsească pacea. Tim n-a fost făcut pentru a fi o mașinărie de făcut bani. A fost un băiat sensibil, care și-a iubit fanii, dar a evitat lumina reflectoarelor. Tim, vei fi mereu iubit și îți vom simți lipsa", se arată în declarația făcută de familie.


Sursă: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5582 secunde