AVION DISPĂRUT. VEȘTI BUNE din partea autorităților din Australia

904
2
AVION DISPĂRUT. VEȘTI BUNE din partea autorităților din Australia - malaysiaairlinesboeing7374009mmm-1395415100.jpg

Articole recomandate

Căutările din Oceanul Indian au fost reluate, după ce autoritățile din Australia au anunțat că au reperat pe radare două obiecte mari. China a anunțat că va trimite cel puțin nouă nave în sudul Australiei. Între timp, autoritățile din Malaezia au descoperit că pilotul a avut o discuție telefonică înainte de decolare.


Suprafața din Oceanul Indican care trebuie verificată este mai mare decât Australia. "Este o zonă foarte îndepărtată, în sudul Oceanului Indian. Vorbim despre o zonă situată la aproape 3.000 de km sud-vest de Perth. Vă rog să vă imaginați unul dintre cele mai inaccesibile locuri de pe Pământ, dar dacă există ceva acolo jos îl vom găsi.", spune TONY ABBOTT, premierul Australiei. 


Zborul MH370 care asigura legătura între Kuala Lumpur și Beijing a dispărut pe 8 martie, la o oră după decolare. De atunci nu se mai știe nimic despre cei 239 de pasageri.


Peste 25 de țări participă la operațiunile de căutare, declanșate în urmă cu două săptămâni. Căutarile s-au concentrat într-o primă fază în Marea Chinei de Sud, pe coasta orientală a Malaeziei, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Alien
22 martie 2014
Suntem aici !

Am venit la voi pe Terra pentru a pune ordine in treburile galactice nefunctionale din cauza lui Traian Basescul, am luat avionul pentru ca am crezut ca el, Traian Basescul este in avion si merge la "prietenii" lui din China, dar nu a fost asa ! O sa-l mai cautam si in alte avioane, am inteles ca si-a luat nume de scena " Ciuma ". O sa-l gasim noi !

Gigi Duru
23 martie 2014
vesti bune

Care sint vestile bune?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5624 secunde