Avionul care urma sa transporte măști în Spania s-a întors din drum din cauza unor probleme tehnice

250
Avionul care urma sa transporte măști în Spania s-a întors din drum din cauza unor probleme tehnice - mg7264960x600-1588410885.jpg

Articole recomandate

Avionul care urma sa transporte echipamente medicale în Spania s-a întors din drum din cauza unor probleme tehnice. Este vobrba despre o aeronavă C-27J Spartan a Forțelor Aeriene Române care a decolat în această dimineață, la ora 09.00, de la Baza 90 Aeriană Otopeni, informează digi24.ro.


Avionul a părăsit spațiul aerian românesc, dar au apărut probleme tehnice. Potrivit informațiilor Digi24, s-a simțit miros de fum, iar echipajul a luat decizia să se întoarcă din drum.


Aparatul de zbor urma să transporte în Spania 90.000 de măști de protecție tip FFP 2.


Aceste materiale sunt parte din rezerva de contramăsuri medicale pentru epidemia de COVID-19, constituită în România, achiziționate de către țara noastră pe baza unui grant în valoare de 10 milioane de euro semnat de DSU/IGSU cu Comisia Europeană prin Direcția Generală Protecție Civilă și Operațiuni Umanitare Europene– DGECHO. Materialele vor fi transportate în statele membre în funcție de nevoile acestora.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7657 secunde