Balenă de 18 metri lungime, eșuată pe o plajă din New York

2832
1
Balenă de 18 metri lungime,  eșuată pe o plajă din New York - balena-1356610900.jpg
O balenă de aproximativ 18 metri lungime a eșuat miercuri dimineața pe o plajă din New York, unde pare să aibă puține șanse de supravie-țuire, în pofida eforturilor echipelor de salvare. Balena a fost desco-perită vie pe nisip la ora 10.40 (17.40 ora României) în sectorul Breezy Point în cartierul Queens (sud-est de Manhattan), a precizat o purtătoare de cuvânt a poliției pentru AFP adăugând că specialiștii Fundației Riverhead au fost trimiși la fața locului.


Poliția a vorbit mai întâi de o balenă de nouă metri lungime. Dar o dată ajunși la fața locului, specialiștii au apreciat că aceasta are 18 metri lungime și are o stare de sănătate precară.

"Este puțin mai mult decât estimarea noastră inițială", a precizat pentru AFP Mendy Garron, specialist regional al agenției federale NOAA Fisheries service.


Comentează știrea

MOS CRACIUN
30 decembrie 2012
BALENA CU DINTI

DACA FOTOGRAFIA ESTE A BALENEI ESUATE ,ATUNCI SE VEDE CLAR CA ESTE MOARTA CAM DEMULT SI IN PLUS NU ESTE FOTOGRAFIA UNEI BALENE CI A UNUI CASALOT.MULTA SCOALA VA MAI TREBUIE ACOLO LA JURNAL....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4535 secunde