BARACK OBAMA, ultimul său mesaj de Crăciun în calitate de președinte al SUA

185
BARACK OBAMA, ultimul său mesaj de Crăciun în calitate de președinte al SUA - obamafirstfamilyofficialportrait-1482601408.jpg

Articole recomandate

Președintele american, Barack Obama, și prima doamnă, Michelle Obama, au reflectat asupra celor opt ani de mandat, adresându-le americanilor o ultimă urare ''Crăciun fericit'' de la Casa Albă, relatează DPA.


"Mâine, pentru ultima dată în calitate de Prima Familie, ne vom alătura celorlalți creștini din întreaga lume bucurându-ne de nașterea Mântuitorului nostru'', a spus Obama sâmbătă, în discursul său săptămânal. 


Michelle Obama a cerut americanilor să-și amintească de mesajul lui Iisus de a avea grijă de ceilalți, inclusiv de cei mai săraci și de ''străini, indiferent de unde vin sau ce credință au".


Barack și Michelle Obama au mai spus că în ultimul an, darul lor cel mai mare a fost de a servi Statele Unite în calitate de președinte și primă doamnă și au indicat progrese în relansarea economiei în urma recesiunii de când au preluat mandatul.


Familia Obama își petrece vacanța în Hawaii, conform tradiției, dar a înregistrat mesajul de la Casa Albă înainte de a pleca din Washington.


Barack Obama își va încheia mandatul la 20 ianuarie, când va fi învestit republicanul Donald Trump.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Decembrie 2016
Stire din Social : ASTĂZI, Ajunul Crăciunului
Vineri, 23 Decembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Ce e bine să facem de Crăciun
Vineri, 23 Decembrie 2016
Stire din Social : Cum va fi vremea de Crăciun
Pagina a fost generata in 1.2565 secunde