Bărbat ajuns la spital din cauza Google Maps

386
Bărbat ajuns la spital din cauza Google Maps - barbatajunshayatba-1581346572.jpg

Articole de la același autor

Google Maps, la fel ca alte aplicații de acest fel, se dovedește o soluție foarte bună când vrei să ajungi undeva. De data asta, un bărbat susține că a dat-o grav în bară. De asemenea, există posibilitatea să găsești cel mai apropiat mijloc de transport în comun - fie că e vorba de tramvai, autobuz sau metrou.

Dar ce faci atunci când te pune pe căi greșite? Un bărbat din SUA a experimentat asta, fără să vrea. Iar consecințele au fost cam grave.

Un bărbat din Missisipi a avut nevoie de intervenția medicilor după ce a ajuns să înoate, fără să vrea, într-un râu înghețat. E vorba de Mississipi River, în care a ajuns după ce a folosit Google Maps.

El susține că a setat în aplicație traseul pentru a ajunge la hotel pe jos. S-a luat după serviciul americanilor și a ajuns pe un râul înghețat. Se întâmpla chiar noapte, când vizibilitatea era scăzută, iar bărbatul și-a dat seama pe unde a fost direcționat doar atunci când gheața a început să se spargă în jurul lui. Pompierii au fost chemați la fața locului și l-au văzut pe bărbat încercând să iasă din râul înghețat.

Povestea acestui bărbat, însă, trebuie luată cu un praf de sare. Google Maps l-ar fi direcționat pe bărbat spre podul care traversează Mississipi River. Numai că, fiind întuneric, e posibil ca bărbatul să se fi încurcat un pic.

Cel mai probabil, așadar, bărbatul nu a ajuns să facă hipotermie din cauza Google Maps, ci din cauza modului în care a interpretat direcția dată de serviciul american. Dar nu se știe niciodată. Google Maps a mai fost în centrul unor astfel de scandaluri.

I-a pus pe utilizatori pe drumuri greșite, tocmai din cauza faptului că hărțile nu erau actualizate.

În cazul bărbatului care a fost găsit înotând în râul înghețat la ora 3:00 dimineața, însă, pare să nu fie vina aplicației.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2093 secunde