Bărbat amendat că nu a respectat carantina obligatorie, după ce o prostituată a sunat la 112

576
Bărbat amendat că nu a respectat carantina obligatorie, după ce o prostituată a sunat la 112 - politie5jpg-1638104410.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat din judeţul Olt a fost prins și amendat de două ori într-o săptămână pentru că nu a respectat carantina obligatorie după ce s-a întors din străinătate. El a fost reclamat de o prostituată din Arad, care a sunat la 112 pentru că nu s-au înțeles la bani, iar jandarmii i-au amendat pe amândoi.


Potrivit Realitatea.net bărbatul a fost prins de jandarmi în zona gării din Arad.

„Atenţia jandarmilor a fost atrasă de faptul că bărbatul a schimbat brusc direcţia de mers la vederea echipajului şi nu purta nici masca de protecţie sanitară în spaţiul public. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au avut surpriza să constate că bărbatul interceptat este aceeaşi persoană pe care, în urmă cu doar o săptămână, au mai sancţionat-o contravenţional pentru nerespectarea perioadei de carantinare


Astfel, au fost efectuate verificări suplimentare şi s-a constatat şi de această dată că pe numele bărbatului alerta de tip "coronavirus asociat" este încă în vigoare şi avea obligaţia legală să stea 14 zile în carantină la domiciliu”, a informat, duminică, Jandarmeria Arad.

În urmă cu o săptămână, bărbatul de 33 de ani din Olt, care s-a întors recent dintr-o ţară declarată zonă cu risc epidemiologic ridicat, a fost prins după ce o prostituată a sunat la 112, nemulţumită că nu s-a înţeles cu el la suma de bani pe care urma să o primească.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3236 secunde