Bărbat arestat, după ce a încercat să fure un bebeluș dintr-un spital. A profitat de haosul creat de cutremure

180
Bărbat arestat, după ce a încercat să fure un bebeluș dintr-un spital. A profitat de haosul creat de cutremure - bebelus610x425-1676550123.jpg

Articole recomandate

Un bărbat a fost arestat în provincia Hatay, din sudul Turciei, în timp ce încerca să fure un bebeluş dintr-un spital, profitând de haosul creat de violentul cutremur care a devastat sudul ţării, a relatat joi presa turcă, citată de ştiripesurse.ro


Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, originar din Ankara, s-a prezentat drept un ofiţer de poliţie pensionat.


Într-o înregistrare video de 20 de secunde difuzată de agenţia turcă şi preluată pe scară largă de posturile de televiziune turceşti, un bărbat îmbrăcat într-o jachetă închisă la culoare, vizibil tulburat, se prezintă şi cere bebeluşul înainte de a se auzi strigăte care să dea alarma.


Suspectul a fost apoi arestat şi încătuşat.

Poliţia a găsit asupra suspectului mai multe cărţi de identitate false şi o sumă mare de bani, 53.000 de lire turceşti (peste 2.600 de euro).


De asemenea, bărbatul avea în maşina sa o armă „cu două încărcătoare şi 42 de cartuşe”, a precizat postul privat de televiziune NTV.

Ministerul turc al Familiei a anunţat miercuri că 1.396 de copii neînsoţiţi au fost înregistraţi în provinciile afectate de cutremur. Dintre aceştia, 508 au fost reuniţi cu familiile lor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4764 secunde