Bărbat cu dublă cetățenie, română și americană, acuzat că și-a sechestrat fiica, bolnavă psihic

165
Bărbat cu dublă cetățenie, română și americană, acuzat că și-a sechestrat fiica, bolnavă psihic - sechestru-1640703084.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat cu dublă cetățenie, română și americană, este acuzat că și-a fi ținut sechestrată fiica, bolnavă psihic, a anunțat Realitatea Plus. Potrivit anchetatorilor, bărbatul și-ar fi motivat gestul prin faptul că nu o mai putea supraveghea singur pe femeie.


În data de 28 decembrie, polițiștii orașului Mizil s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o femeie, din comuna Jugureni ar fi ținută încuiată într-o cameră, de către tatăl său.

S-a constituit echipă operativă care, împreună cu reprezentanți ai primăriei, s-au deplasat la imobilul în cauză, iar în prezența bărbatului s-a pătruns în interiorul locuinței, prevăzută cu un grilaj metalic, asigurat cu un lacăt, unde a fost identificată o femeie, în vârstă de 42 de ani.


ÎPotrivit Realitatea.net.în urma examinării vizuale, femeia nu prezenta leziuni fizice, având libertate de mișcare în cadrul încăperii, prezentând o stare de senilitate, fără a putea oferi răspunsuri cu privire la situația în care a fost găsită.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8908 secunde