Bărbații scunzi, primii la ușa chirurgilor! Metoda de a crește până la 15 centimetri în înălțime

415
Bărbații scunzi, primii la ușa chirurgilor! Metoda de a crește până la 15 centimetri în înălțime - chirurg-1664283736.jpg
Tot mai mulți bărbați aleg să facă o operație dură, dar și scumpă, pentru a crește cu până la 15 centimetri în înălțime, deși în încercarea de a deveni mai înalți ar putea să-și rupă ambele femururi.


Procedura cosmetică dureroasă costă între 60.000 și 235.000 de euro și presupune ruperea oaselor din picioare, aplicarea unor tije de metal și o reabilitare care poate dura luni de zile și la finalul căreia pacientul trebuie să învețe din nou să meargă.

De asemenea, există o serie de complicații care pot apărea în urma procedurii, inclusiv leziuni ale nervilor, cheaguri de sânge, dureri chinuitoare și posibilitatea ca oasele să nu se mai sudeze la loc.


Dacă au noroc, supraviețuitorii se pot bucura de o înălțime mai mare cu 7 – 15 centimetri, dacă pe lângă alungirea femurului aleg să își extindă și tibia. În mod uimitor, procedura este una tot mai populară.

Sute de persoane din toată lumea aleg să facă operația în fiecare an, iar studiile arată că cei mai mulți dintre ei sunt bărbați. Un bărbat pe nume John Lovedale a plătit 75.000 de dolari pentru privilegiul agonizat de a-și vedea picioarele alungite. Citește mai departe


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2272 secunde