Bărbatul care a încercat sa jefuiască o casă de schimb valutar și a agresat o angajată, a fost arestat de polițiștii din Brăila

211
Bărbatul care a încercat sa jefuiască o casă de schimb valutar și a agresat o angajată, a fost arestat de polițiștii din Brăila - amanet-1640014588.jpg

Articole de la același autor

Bărbatul care a încercat duminică să jefuiască o casă de schimb valutar şi a agresat-o pe angajată a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informează IPJ Brăila. Acesta a fost reținut ieri pentru 24 de ore, iar astăzi instanța a admis propunerea de arestare preventivă.


Duminică după-amiază, la ora 13,45, o femeie a sesizat Poliţia Municipiului Brăila cu privire la faptul că pe strada Calea Galaţi, în incinta unei societăţi de schimb valutar ar fi pătruns un bărbat care ar fi agresat-o pe angajata societăţii. La faţa locului au ajuns imediat poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică care l-au imobilizat pe bărbatul în cauză.

Potrivit Realitatea.net asupra bărbatului, în vârstă 34 de ani, din judeţul Galaţi, au fost găsite mai multe bancnote, 2825 de euro și 214 lei.


Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Brăila si risca sa stea în spatele gratiilor pana la 10 ani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3791 secunde