Bărbatul care și-a părăsit soția pentru refugiata ucraineană pe care o găzduia, a renunțat la carieră după ce iubita lui a orbit

612
Bărbatul care și-a părăsit soția pentru refugiata ucraineană pe care o găzduia, a renunțat la carieră după ce iubita lui a orbit - barbat-1657124482.jpg
Britanicul care și-a părăsit soția și copii pentru ucraineana pe care o găzduia de 10 zile, a dezvăluit că noua lui iubită a orbit parțial, iar el a renunțat la carieră pentru a o îngriji.


Tony Garnett, în vârstă de 29 de ani, și-a părăsit soția la doar câteva zile după ce Sofia Karkadim, în vârstă de 22 de ani, s-a mutat în casa lor din Bradford, West Yorkshire.

Sofia, care a fugit din Lvov în timpul războiului cu Rusia, a suferit o infecție la ochi în Germania, în timp ce călătorea în Marea Britanie.

Acum este parțial oarbă și se confruntă cu o lungă recuperare după ce a suferit o operație pentru a-și recăpăta vederea.


”Am renunțat la muncă pentru a deveni îngrijitorul ei cu normă întreagă. Pentru că nu a primit încă un număr de asigurare națională și nu poate lucra, a trebuit să finanțez eu totul”,a spus Tony Garnett.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8391 secunde