Basistul trupei Blink-182, Mark Hoppus, suferă de cancer

200
Basistul trupei Blink-182, Mark Hoppus, suferă de cancer - markhoppustravisbarkertomdelonge-1626616291.jpg
Mark Hoppus, basistul şi solistul trupei Blink-182, a oferit într-o postare pe Twitch mai multe detalii legat de cancerul cu care a fost diagnosticat în urmă cu câteva luni. El a anunţat la finalul lui iunie că a fost diagnosticat cu cancer şi că, deja de trei luni, face chimioterapie.

„Cancerul nu este legat de oase, este legat de sânge. Sângele meu încearcă să mă omoare”, a spus el. Hoppus a precizat că boala a evoluat la stadiul IV. „A intrat în suficente părţi din corpul meu încât să fiu în stadiul IV, care cred că este cel mai înalt posibil”, a adăugat el. Hoppus a mărturisit că încă este optimist, iar dacă rezultatul chimioterapiei va fi neclar, următorul pas ar putea fi transplantul de măduvă osoasă.

„Vom învinge cancerul ăsta, este doar o chestiune de timp”, a completat muzicianul în vârstă de 49 de ani.

Blink-182, fondată în 1992, a debutat cu „Cheshire Cat” (1995) şi a cunoscut succesul mondial cu „Enema of the State”, apărut în 1999. Cel mai recent album, „NINE”, a fost lansat în vara anului 2019, după ce discul anterior, „California” (2016), a fost nominalizat la premiile Grammy.Sursa:Știripesurse.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3299 secunde