Bătaie ca în filme între doi farmaciști din Tulcea. Au intervenit jandarmii

224
Bătaie ca în filme între doi farmaciști din Tulcea. Au intervenit jandarmii - bataie-1642690054.jpg

Articole de la același autor

Incident șocant într-o farmacie din Tulcea! Doi angajați s-au luat la bătaie, chiar în timpul programului de lucru. Pentru a calma spiritele au intervenit jandarmii, potrivit realitateadetulcea.net


Miercuri, 19 ianuarie, în jurul prânzului, un apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 a fost efectuat de către farmacista șefă, care a solicitat sprijinul jandarmilor, sesizând că doi colegi, pe fondul unor neînțelegeri, se lovesc reciproc cu pumnii și picioarele.

Potrivit Realitatea.net jandarmii s-au deplasat imediat la fața locului, unde au identificat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, care prezenta zgârâieturi la nivelul feței, declarând că a avut un schimb de replici cu colega sa, atenționând-o cu privire la modul în care schimbă bancnotele mai mari în bancnote mai mici.


Femeia, în vârstă de 49 de ani, a plecat, la un moment dat, în depozitul farmaciei, însă a fost urmată de către colegul acesteia, care a declarat că a fost atacat de femeie, aceasta provocându-i cu unghiile mai multe zgârâieturi la nivelul feței.

Cei doi și-au aplicat lovituri cu pumnii și picioarele, fiind necesară intervenția jandarmilor, întrucât nimeni nu a reușit să-i despartă pe cei doi. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2778 secunde