BBC: Cinci persoane arestate în cazul răpirii câinilor lui Lady Gaga

2692
BBC: Cinci persoane arestate în cazul răpirii câinilor lui Lady Gaga - lady-1619763572.jpg

Articole recomandate

Cinci persoane au fost arestate în urma răpirii a doi buldogi francezi ce aparțineau cântăreței Lady Gaga, potrivit BBC. Autoritățile spun că e posibil ca atacatorii să nu fi știut că patrupezii erau ai cântăreței.


În luna februarie, Ryan Fischer, persoana angajată să plimbe câinii artistei, a fost atacat pe stradă, moment în care cei doi buldogi, Koji şi Gustav, au fost furați. Bărbatul a fost grav rănit însă a supraviețuit și, între timp, a părăsit spitalul. După ce momentul în care câinii lui Lady Gaga au fost furați a fost surprins pe camerele de supraveghere, poliţia din Los Angeles a anunţat că au pus sub acuzare trei suspecţi pentru incidentul în sine şi alţi doi, pentru complicitate.


James Jackson, Jaylin White şi Lafayette Whaley - cu vârste de 18, 19 şi 27 de ani - au fost acuzaţi de tentativă de omor şi jaf. Pentru complicitate, au fost acuzaţi Harold White (în vârstă de 40 de ani), tatăl lui Jaylin White, şi Jennifer McBride, în vârstă de 50 de ani. McBride a returnat câinii poliţiei, la două zile după furt, după ce Lady Gaga a oferit 500.000 de dolari pentru înapoierea celor doi câini din rasa Bulldog Francez. Potrivit poliției, este posibil ca atacatorii să nu fi știut că Fischer lucra pentru Gaga atunci când l-au atacat, însă dovezile arată că ştiau „marea valoare a rasei de câini”, ceea ce a motivat jaful.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4968 secunde