Beijingul impune pentru prima dată obligativitatea vaccinării la intrarea în spații publice

45
Beijingul impune pentru prima dată obligativitatea vaccinării la intrarea în spații publice - beijingimpune-1657200940.jpg

Articole de la același autor

Beijing-ul a anunțat, miercuri, că impune obligativitatea vaccinării pentru intrarea în spații publice, precum cinematografe, biblioteci, muzee, săli de sport, stadioane sau centre de antrenament, relatează CNN. Capitala chineză devine, astfel, primul oraș al țării care impune astfel de restricții.


Din 11 iulie, locuitorii Beijing-ului vor fi nevoiți să facă dovada vaccinării pentru a putea intra într-un număr mare de spații publice, a anunțat un oficial sanitar, miercuri.


Totuși, persoanele care nu pot fi vaccinate vor fi exceptate de la regulă, a adăugat oficialul citat, fără să precizeze, însă, în ce condiții pot fi făcute aceste excepții.


Rămâne, de asemenea, neclar cum vor putea face dovada vaccinării persoanele care s-au vaccinat în străinătate, în condițiile în care sistemele chineze folosite pentru a face dovada vaccinării nu recunosc vaccinuri străine, iar cei care s-au imunizat în străinătate nu au putut, până acum, să se înregistreze.


De asemenea, spațiile în care nu există o interdicție clară sau care au capacitate limitată vor trebui să prioritizeze intrarea clienților vaccinați.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5452 secunde