Belgia suplimentează efectivele armatei care patrulează pe străzile din Bruxelles

93
1
Belgia suplimentează efectivele armatei care patrulează pe străzile din Bruxelles - belgia-1460388922.jpg

Articole recomandate

Numărul militarilor desfășurați pe străzile din Bruxelles în cadrul măsurilor antiteroriste adoptate după atentatele de pe 22 martie a fost suplimentat începând de luni cu încă 300, ajungând la 1.800, relatează Agerpres.ro.



Măsurile de protecție au în vedere în principal stațiile metroului, începând de luni metroul fiind operațional în proporție de 75%, odată cu terminarea vacanței școlare fiind deschise noi stații, astfel că s-au limitat restricțiile impuse după ce una din acțiunile teroriste a vizat stația Maelbeek.

Dar un reprezentat al sindicatului personalului angajat în sectorul apărării a atras atenția că măsurile antiteroriste extinse încep să devină nesustenabile pentru forțele de ordine belgiene, care nu dispun de mijloacele materiale și umane de a se achita corespunzător de această sarcină, el susținând că nu au nici măcar destule căști și veste antiglonț.

De asemenea, în zona aeroportului Zaventem, principala țintă a atentatelor și redeschis recent traficului aerian, se produc blocaje rutiere, întrucât pe șoseaua care duce către aeroport se poate circula numai pe o singură bandă. Mulți pasageri au ieșit din taxiurile care-i duceau la aeroport și au ales să-și continue drumul pe jos.



Comentează știrea

ismailviabrussel
12 aprilie 2016
!!!

Chiar daca sunt Militarii pe strazile din tuoata BELGIA ISS nu actioneaza si din contra cand nu mai sunt si e liniste ,dar an presa Belgiana spune de fapt ca urma antentate la PARIS sa aiba cu ABDESLAM si a fost o razbunare no eu cred ca an totii ani care vor veni EUROPA va Suporta eu an tuoate astea dau vina pe ARABIA SAUDITA cred 100/ presimt ca as lupi cu blana de oaie.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1778 secunde