Bicicleta de carton, ultimul strigăt în transportul ecologic

605
1
Bicicleta de carton, ultimul strigăt în transportul ecologic - 12266331000-1345066567.jpg

Articole de la același autor

Izhar Gafni, un întreprinzător israelian, a reușit să construiască o bicicletă de carton rezistentă cu care speră să revoluționeze mijloacele de transport ecologic, la un preț de producție de circa 10 dolari, informează agenția EFE.
În afară de faptul că este ieftină, bicicleta este ușoară, rezistentă la apă și umezeală, impermeabilă la oxidare și poate suporta o greutate de până la 140 de kilograme. Șasiul este construit complet din carton, acoperit cu un material impermeabil de culoare albă și maro, care îi dă aspectul unui vehicul de plastic.
"Este vorba de o bicicleta urbană, cea mai ușoară pe care v-o puteți închipui, dar suficient de rezistentă pentru a deveni un bun mijloc de transport", a declarat inventatorul său Gafni.

Comentează știrea

petrescu
17 august 2012
bicicleta carton

Cum pot sa cumpar una ce se fac cei de la firmele de cursiere de competitie mai trebuie un motor cu magneti a lui perendeev si nimic nu sta in fata ta e cea mai tare miine poimiine facem un autoturism ca bicicleta omul asta merita toata aprecierea nu cei care fac arme droguri si alte prostii imi place ciclismul mult...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 August 2012
Stire din Fun : Sexul e ca mersul  pe bicicletă
Pagina a fost generata in 0.6886 secunde